Susanna

REM-sömn och veckans challenge.
Jag och mina tre minsta pruttnissar fortsatte att vara extroverta och fikade med vänner i Karis på torsdagen samt besökte öppna förskolan eller familjecafe som man också kallar det ännu på Fredagen. Jag måste erkänna att jag varit extra trött denhär helgen efter allt socialiserande haha😅 men på ett bra sätt om ni förstår?!
 
Hade brådis på Torsdagen att hinna i tid till Karis efter gymmet så körde sporty-posh stil med träningskläder och päls haha😄
 
'
Ett "haloj" från öppna förskolan😊
 
Jag har även tagit i bruk min nya fitness-klocka som jag fick av min man här för några dagar sedan, och det förvånar mig att sömnen endå är rätt så okay trots att jag känt mig trött. Har upp till 2 timmars REM-sömn per natt vilket ju är tacksamt med tanke på att jag har ett litet spädbarn💗
Något jag måste se över dock är stressnivån i kroppen, den vill vara rätt så hög och jämn längs med hela dagen. Inte så konstigt kanske, men jag har en känsla av att problemet med mitt vänstra skulderblad kanske rentav har med stress att göra, har ju haft endel värk konstant i vänster skulderbrlad en längre tid nu och vill inte rktigt bli kvitt det, så nu misstänker jag att det är spändhet som är stress relaterat.🙊
 
 
 
Detta får mig även att komma in på nästa ämne. Vi har Söndag idag och jag har fortfarande inte utfört min stretch-session.
Hur kan det vara så svårt att finna tid eller ork att stretcha ordentligt?! Till och med jag som PT finner detta otroligt utmanande. För det första har jag ju direkt minst tre stycken ungar som klättrar på mig så fort jag ens närmar mig golvninvå.
Ungarna liksom luktar sig till att mamma strax kommer lägga sig på golvet och attackerar redan innan jag hunnit ner på alla fyra.
Alternativ två, vänta tills ungaran gått och lagt sig. Men fy fasen vad skönt det är att bara dega en stund i soffan i lugn och ro då istället?! Under dagarna spenderar jag ju mest tid inne i köket så sofforna liksom bara ropar på mig efter att barnen gått och lagt sig.
Kortfattat, MÅSTE PRIORITERA STRETCHNINGEN MERA!
Tror allt det får bli veckans challenge.
 
 
 
Vad kommer ni att prioritera under kommande vecka?😍
Kram //Sanna
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress