Pytondag!
Vaknade vid 12 idag, kan inte fatta hur alla mina dagar kan se så olika ut?! Var iallafall jättetrött och illamående så inte långt efter första kaffetåren fick jag lov att gå och lägga mig igen.
Även endel saftiga sammandragningar har vi lidit av och denna tryckande värme gör ju inte saken bättre den heller.
Jag väntar på mitt läkarbesök om någon vecka, ska bli intressant å se hur mycket jag är öppen redan med tanke på att jag ibland har rätt jobbiga förvärkar 😨
Undrar sa flundran.
Nu lagar älskling lite mat som jag ska försöka peta i mig. Blir första målet för idag förutom smoothie och en proteinbar, hungrig är jag inte och allt smakar trä. Köpte ändå chips tills ikväll så kanske jag knaprar lite på dom sen senare tillsammans med barnen. 
Ville så gärna följa med familjen in till stan och svalka mig lite i affären så tvingade mig i lite kläder (dom nya jag shoppade sisst) och följde med. Tungt som attan var det och jag gick  långsammare än den äldsta människan vi mötte på hela butiksrundan och höll mig om magen, bebis hade även en enorm hicka så det blev lite bökigt.
Nu ligger jag och vilar igen, inge gym idag inte!
Mina morföräldrar startade precis mot båten och tillbaka till Sverige igen, nästa gång dom kommer har vi troligtvis våran lille bebbe på utsidan. Dom kommer alltid ett varv om hösten passligt till Liljas och Lionels födelsedag så antagligen har vi även bebis med oss vid kaffebordet då också! 😊❤️
(null)

(null)
(null)
Detta var alltså de svarta byxorna jag köpte och matchade dem med en tunn rosa topp. Båda från Newyorker 😊

(null)

Sissta fikan för denhär gången tillsammans med min mormor och morfar. Vi har käkat över 10 liter glass denhär veckan! 😂
Antagligen blir det viloläge resten utav denhär dagen för mig. Eventuellt hoppeligen förflyttning till vardagsrummet lite senare för film med familjen.
Hoppas ni alla mår bra och orkar i värmen!
//Sanna
Telepati med bebis.
Vaknade halv fem och kunde inte besluta mig för om jag skulle ligga kvar eller stiga upp, nästan i samma ögonblick vaknade även bebis i magen och började föra liv i magen så tillsammans beslöt vi oss för att stiga upp och fånga denna morgon💗. Helt otroligt hur det lilla livet tycks "känna av" mina tankar och ger mamma en innre impuls om hur vi ska göra, älskade ofödda unge!
 
Nu återstår det bara att se om min äldste känner doften av mitt nykokade kaffe och infinner sig i köket innom kort. Den ungen har varit besatt av kaffe i år redan, han älskar bara att sitta och dricka kaffe med oss och samtala om dittan och dattan....... så är han även morgontupp med.
Idag ska vi ha en riktig hemmadag, en välbehövlig sådan efter vår utflykt igår. Ska bland annat bädda rent i sängarna, sätta upp en ny tavla i Liljas. Lionels och Auroras rum, ställa in böckerna tillbaka i hyllan i rummet, byta lampa i Leevis rum, fixa med tvätt, hämta upp en ektorp-fotölj jag hittade på torget.fi (so excited!) och så ska jag även försöka ta tag i mitt eget klädskåp och rensa bort sådant om inte används och ska läggas in på loppis. Är så urdålig på sånt! På tok för lat för att orka pris-sätta, boka loppisbord och sedan uppdatera bordet med jämna mellanrum. Men nu till hösten ska jag ge det ett försök igen.
Men innan jag kavlar upp ärmarna ska jag allt ge mig själv lite quality-time med netflix och nya avsnitt av "Orange is the ner black". Äntligen har 6:e säsongen släppts och nu har jag äntligen lite tid före alla vaknar att gotta mig med nya avsnitt!😍
 
Även nya mysbrallerna ropade på mig från kassen tidigt denna morgon. Det står "incredible" längs med ena benet och gör sig riktigt bra tillsammans med min "Team 9-months" t-shirt" eller vad tycker ni?😘
 
Ha en superbra morgon hörni!
//Sanna
Extemporè det bästa!
Det blåste riktigt ordentligt idag och vi alla kände att vi hade mer eller mindre myror i byxorna, ni vet när det bara inte riktigt smakar med varken strand eller hemmadag. Så vi beslöt oss för att åka på roadtrip och se vart dagen för oss. Vårt första stopp blev HopLop i vanda, ungarna (och pappsen) fick leka och springa av sig i timmarna tre och jag fick åter njuta av underbar slush och chilla lite. Ungarna var så jädrans svettiga att det bara droppade om dem efter timmar av spring och klättrande. Jag och mannen ville utnyttja situationen av "trötta" barn så vårt nästa stop blev köpcentret Jumbo och ett kärt besök till butiken Newyorker. Barnens tur att chilla i en kundvagn med Netflix och jag och mannen kunde kolla runt i lugn och ro. Kan ej med ord beskriva känslan när jag gick in i provhytten med två par byxor i vecka 32 av graviditeten och båda paren passade P E R F E K T! Tror jag kände en glädjetår eller två så skönt det kändes, ett par svarta tygbyxor med snygg klyvning vid vristen och så ett par nya snygga mysbyxor/homemakerbraller. Ännu på det blev det några t-shirts, en topp och en underbar hoodie! Börjar undermedvetet handla inför hösten och mysiga hemmadagar med bekväma fasst snygga kläder som passar när man ska agera mjölkmaskin 😉
Helnöjda efter shoppingen kände vi alla att det var dags för mat! Så vårat 3:e och sissta stopp för dagen blev Ikea där vi beställde in sammanlagt 40 köttbullar, 4 schnitzlar, mos och pommes!😂 Bordet var fullt men även alla tallrikar var renslickade efteråt. Vi gick även (självklart) ett varv inne i ikea också, kollade in köttätande växter och om de äter fingrar också, köpte ny madrass till bebis spjälsäng, lite lakan till barnens nya säng och så lite porslin. Vi avslutade med varsin mjukglass och började styra kosan hemmåt igen........ klockan hann hinna bli 20,00 på kvällen och ikea skulle precis stänga!😄
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tyvärr hann jag aldrig ta fler bilder från något annat place än HopLop då mitt batteri i telefon tog slut, kanske någon eventuellt vill se mer av kläderna jag handlade imorgon?
 
Ofttast tycker vell jag att just sådana här extemporè tripper brukar bli de bästa! Jag är för det första ingen person som gillar att planera långt fram särskillt mycket, och för det andra har man ju inga förväntningar då man inte ens vet vad man ska göra för något. Särskillt när man har så stor familj med många barn kan det lätt bli tokigt om man bygger upp förväntningarna till taket och planerar allt in i sissta detalj, herregud 100 saker kan ju gå rätt åt skogen liksom!😅 Jag gillar bättre att ta dagen som den kommer och låta barnen ta del av planeringen så att alla blir så nöjda som möjligt. Idag visste ingen riktigt vad vi skulle hitta på, vi bara stack iväg och hittade på längs med dagen och vi har hafft jätteroligt och allt gick ÖVER förväntningarna!
 
Mera extemporè till folket alltså!
 
//Sanna