Susanna

En dag på Hopsis.
Sportlov var det ju denna vecka. Själva har vi inte speciellt mycket inplanerat, är mest inne för att bara vara och enbart göra vad som faller oss in när vi är lediga, living in the moment liksom.
Ibland kan det förstås bli lite enformigt, som nu till exempel, då det stormat och ösregnat i flera dagar och vi varit förkylda till på köpet.
 
Så gissa om jag blev glad när en kompis hörde av sig och frågade om vi ville hänga med ut till Hangö och besöka Hopsis idag?!
Hade bara lite mejl jag behövde få ivägskickade på förmiddagen och så åt vi lunch också, sedan begav sig jag, Lilja,Lionel, Aurora och Avicii oss iväg mot Hangö för en jätte trevlig dag tillsmmans med kompisar😍
Leevi och lilla Alfa fick stanna hemma med pappa sålänge. Leevi börjar bli för stor för hoppborgar, och lilla Alfa som ju blivit snorig fick också stanna hemma för att inte bli ännu mer förkyld.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tror jag säger "de e dags att gå hem nyyyyyyy barn" på den sissta bilden haha😄.
 
Detta var första gången Avicii besökte any kind of lekland, och han verkade rätt fascinerad. Lika roligt var det att bara få springa omkring på det öppna området och kolla in pumparna som blåste luft i alla hoppborgar som det var att vara inne i själva hoppborgen tyckte han!
 
Somnade gjorde han så fort vi kom ut till bilen och tuppade en bra stund även efter att vi kommit hem igen.
En lyckad sportlovs tisdag minst sagt!💗
 
Var det någon av er som var på Hopsis idag?
Själv tycker jag att det borde finnas en till borg enbart för de allra minsta barnen. Den minsta idag var mellan åldern 0-6 år och redan 6-åringar leker ganska vilt,  med tanke på alla blöjbarn som krypte omkring bland bollarna blev det ibland lite stökigt när de äldra kom och hoppade bomben hehhe.
 
Nu ska vi laga varm choklad och käka croissant. Barnens val av kvällsmål idag😍
 
Kram sålänge // Sanna.
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress