Susanna

Laidback Sunday!
Idag satsade vi på en lite längre frukost med grillade smörgåsar samt rikligt med kaffe. Barnens biologiska far var fortfarande i Ekenäs idag så efter frukost åkte de iväg till badhuset med honom, även Leevi ville följa med idag (han som inte var så intresserad igår) och det får jag vell vara glad för.
Trots att jag endå inte direkt gillar faderns taktik då det kommer till att försöka återfå barnens förtroende så är det ju viktigt för barnen att ha en bra relation med båda föräldrarna. Hur bra realtionen sen är kan jag enbart påverka på mitt eget plan.
 
Så, medans de äldre barnen åkte och badade beslöt sig mannen, Aurora, lillis och jag för att packa ryggsäcken och koppla hundarna och bege oss ut till skogs!
Vi gick först en lång bit och styrde sedan av från stigen och rakt in i skogen. Där fick sedan hundarna springa fritt och lillis somnade en stund i manducan tryggt på pappas rygg.
Vi försökte leta efter lite kantareller men allt som fanns var lingon och blåbär.
När lillis sedan vaknade var det dags för fika!
Varm choklad och kokkosbollar har nog aldrig smakat så gott som på bergssluttningen i skogsbrynet!💖
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi var ute i säkert över 2 timmar och kom passligt hem tills de andra barnen anlände💕. Efter all den friska luften somnade lillis om igen och sov ett bra tag till, och under den tiden var det passligt att börja planera inför kommande vecka. Tavlan med barnens hemsysslor uppdaterades och några justeringar gjordes, samt matsedel och egen planering.
 
 
Nu känner sig alla redo och nöjda att påbörja en ny vecka.
Har ni haft en skön söndag?
 
Kram//Sanna.
 
Anonym

Söndagen har varit mer stressad än lugn, då en stor 30års fest med hemligt bröllop håller på att planeras. :) så dagen har tilllbringas i bil med att resa runt och ta offerter på menyer och blommor! Phu ska ta en semester när detta kalas är över haha :)

Svar: Oj, så spännande! Då kanske stressen är värt det endå!😍
Susanna

Anonym

Jo jag hoppas all slit och stress blir värt det :). Fast vad gör det om festen blir lite kaos när man får en äkta hälft :)

Svar: Det skall alltid hända ngt på bröllopsfesten...... det bringar tur & Lycka har jag hört!😅💕
Susanna

Anonym

Gör era barn hemmasysslor? Isåfall hur ofta och vad gör dom?

Svar: Vi låter barnen var delaktiga i de dagliga hemmasysslorna jo. Det handlar främst om att gå ut med soporna och tömma/fylla diskmaskinen samt gå ut med vovven på eftermiddagen. En gång i veckan damsuger de även barnrummen och ordnar upp! :)
Susanna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress