Susanna

Skrivit kontrakt med Lohja lionesses.
Är så mycket som händer nu och så fullt upp med vardagen att jag inte hinner uppdatera lika mycket som jag skulle önska. Det känns i kroppen att jag inte får saker och ting "utskrivet" men ibland är livet mer hektiskt och då får man se till att prioritera det viktigaste först.

Trots denna annorlunda och osäkra tid, fick jag endå äran att skriva under mitt kontrakt för säsong 2020 med Lohja lionesses igår efter träningen.
Träningen i sig var minst sagt förvirrande igår och jag kände mig alldeles vimmelkantig av all information vi gick igenom under träningen. När jag sedan överraskades med kontrakt och fotografering efteråt fungerade knappt fingrarna haha 😅Trots att jag är en "rookie" så tar laget emot mig oerhört bra, jag stortrivs och känner mig redan som en av dem.
Den nya träningsformen samt all teknik vad kommer till amerikansk fotboll tar även ut sitt. Måste se till att satsa ordentligt på återhämtning och att äta mycket.
Bland annat kolhydrats intaget har ökat dagarna mellan träningarna så jag har i förrådet. Benen är trötta mest hela tiden och styrketräningen för benen har ändrat. Bland annat satsar jag mer på kontakt och explosiva övningar och mindre på styrka eftersom musklerna är för trötta för det just nu.

Inspirationen ligger dock på topp och det är härligt å leva när man är riktigt hungrig på något nytt!

Här hemma börjar barnen vara skoltrötta. Alla barn märker jag behöver mera sömn än tidigare tack vare att vi är mycket utomhus och ibland gör tröttheten utlopp för sura miner och attityder. 
Detta är ju helt förståeligt med tanke på att sommarlovet står inför dörren och alla har dom kämpat fint med hemma undervisningen i 3 månader snart.
Lilla Aurora fyllde fem år i Måndags. Hennes farmor har varit hos oss och hälsat på under helgen och i Måndags hade vi lite kalas med ytterligare några gäster. Kan ej förstå att hon bara har ett år kvar på dagis före hon börjar förskolan.
Vart går tiden?

Resterande tid här hemna går åt till mina pågående coachingar " 5 veckor - 5 kilo" samt " Mama Motion & Mind" .
Även en ny Baby Boot SUMMER camp startar den 1:a Juni på Ramsholmen i Ekenäs. Med hoppeligen fint väder i Juni så tränar vi och umgås ute med passligt avstånd på gräsplätten. Är du gravid eller precis fött barn eller känner att du vill återställa kroppen igen och hitta rätt muskler och samtidigt umgås med andra mammor och barn skall du absolut anmäla dig! ☀️


Jag hoppas att ni alla mår bra och orkar kika in här nu som då. Jag hoppas få tid till att uppdatera mera och oftare här så småningom!
Kram på er alla! ♥️ Sanna


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress