Susanna

Dra mitt strå i stacken.
I dessa tider är det viktigare än någonsin att vi tar hand om oss själva och varandra. Covid-19 skördar för stunden flest liv på skalan bland med andra inflammations sjukdomar och virus. Det tycks inte längre handla om ifall man insjuknar utan när man insjuknar.
Din grundkondition kan endå vara en avgörande faktor för hur hårda symptom du får, om du skulle råka bli sjuk.
Genom att motionera regelbundet samt äta en ren och näringsrik kost ser vi till att upprätthålla ett starkt och hållbart immunförsvar, och skulle vi mot förmodan insjukna, är våra förutsättningar bättre, än om vi lever ohälsosamt att tackla ett virus eller inflammation.
Det kan även lätt bli mycket tungt psykiskt dessa tider. Vi överbelastas med oroväckande nyheter konstant samt  oroar oss för nära och kära och egen hälsa. Detta leder ofta till att vi kanske tröst äter mer och inte riktigt prioriterar motion och blir lättare offer för psykisk stress.
Därför känner jag att jag vill försöka dra mitt strå i stacken.
För alla som vill, kommer jag skicka ut ett mejl där det framkommer vad vi bör tänka på, och hur vi bör äta för att uppnå maximalt välmående och stärka vårat immunförsvar.
Tips på råvaror med högt näringsvärde samt hur vi lätt tillför vår kropp livsviktiga antioxidanter för att skydda våra celler.
 
Detta gör jag helt GRATIS!
 
 
Jag vill hjälpa er att må bättre och känna er mer balanserade och stabila nu när läget är som det är och vi  alla behöver fast grund att stå på.
Detta är vad jag kan bidra med.
 
Lämna bara en kommentar med din mailadress eller skicka privat meddelande till mig så mejlar jag kost upplägget för förbättrat immunförsvar till dig. 💕
Om du någon gång i framtiden vill hjälpa mig genom att delta i någon av mina ledda träningspass eller online kurser skulle jag bli väldigt glad.
 
 
I mina kost direktiv har jag inte tagit i beaktande diverse underliggande allergier, sjuldomar eller specialdieter. Där bör alla ta sitt eget ansvar.
Alla råvaror samt rekommendationer är endå sådant som jag själv använder mig av dagligen och vad min livsstil består av och jag står för mina egna resultat.
 
Med hopp om att vi alla hålls friska, tillsammans tar vi oss igenom det här. Också. 🙏