Susanna

Alfa 2 månader, kurs start & hobbys.
Idag hade vi 2-månaders kontroll med Alfa på bvc (rådgivningen) killen väger över 6 kg och är 60,4 cm lång😍.
"Du har bra mjölk"  får jag höra varje gång vi besöker rådgivningen och det gör mig glad!💖
 
 
Såhär glada är vi över att fylla 2 månader idag!😄💗
 
 
Råkade matcha med min frukost imorse också haha😄
 
Efter det gjorde vi ett besök hos magistraten.  Ett och ett halvt år har gått och vi har ännu inte hört ett dyft från helsingfors angående Aviciis namn. Det lovades även ett telefonsamtal till oss från någon som antagligen visste något men det var för över en månad sedan och ingen har ringt.
 
Vi satt inne hos magistraten I EN OCH EN HALV TIMME!!
Med den slutsatsen att det åter lovades att någon ringer oss snart.
 
Ingen har ringt idag åtmonnstone.
 
Åter blir jag så frustrerad över att det inte tycks vara någon som vet varken ut eller in, alla bara gissar och ingen kan säga om vårat ärende ens har tagits upp i tingsrätten eller hur länge vi måste gå och vänta.
Hur länge ska Avicii vara oregistrerad?!
 
Tänker även på "Nanfack" "Örkki" och "Hoorain" och på hur glada dom måste vara över sina fina namn de fick år 2019. (tilläggerenjädramassasvärordinnomparenteshär!)
 
Nog om det.
Efter att vi hade varit på magistraten käkade vi fastlagsbulle och blev genast på bättre humör!
OBS, han tar inte sin första selfie här, även fasst det ser ut som det haha😂
 
I söndags startade även mina kurser "Baby boot camp" samt "Strong mamas" igen. Ett riktigt trevlig gäng är vi åter en gång och jag blir så full med motivation när jag får omge mig själv med mamas som ger sitt allt och verkligen vill satsa på sig själva och sin hälsa💕
Än kan man komma med och vi tränar igen nästa söndag klockan 12 samt kl 13.30 på uncan i Ekenäs.
Har ni frågor kring kurserna eller vill anmäla sig kan man göra det på mejlen.
 
 
Denna vecka är rätt så fullspeckad med program. Imorgon har jag en intervju i Karis (mer om det senare) och ska jag försöka hinna träna själv också, bara min hals käns normal igen. Har haft halsont här över helgen och gissar på överansträngning. 
På torsdag blir det brunch med  mama-gänget som vi alla fann varandra på, på facebook😍.
Vi kommer även att få besök i slutet av veckan.
Mannens bror med sina två döttrar kommer till oss från Österbotten och Aurora väntar såå på att få träffa sina kusiner och frågar varje dag hon vaknar om det är idag dom kommer?!💗
 
På Fredag har Leevi stallet också. Han återvände till sin hobby efter ett lite längre uppehåll här för ca 3 veckor sedan och jag är så glad över hur mycket han gillar det! Tacksam över att ha hittat ett så bra stall också. Så jordnära och vänlig omgivning och motsvarar verkligen allt det Leevi behöver.😍
 
 
Idag har vi även veckans stressigaste dag för oss, där båda äldre pojkarna, Leevi och Lionel har brandkårsträningar och direkt efter drar mannen iväg på träningar. Lilja har även hon hiphop idag och jag måste åka och hämta henne från stan ännu ikväll.
Det händer och fötter hörni, men så ska livet vara!😊💖
 
Puss & kram och en bra start på veckan önskar jag er alla!
//Sanna
Anonym

Om det är förvaltningsdomstolen som ska avgöra så får ni vänta.... Godkänner de inte så går inget att göra, då högsta förvaltningsdomstolen inte tar namnärenden 😔😔 *hoppas*

Svar: det är precis det som irriterar mig. Att man inte hade chansen att få diskutera saken innan det ens fördes vidare till förvaltningsdomstolen.
Känns väldigt orättvist 😣
Susanna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress