Susanna

Koronas inverkan på idrottsföreningar.
Idrott och välmående.
Idrott, träning samt samhörigheten i diverse föreningar, sällskap och lag är för många ett andningshål, en livlina...tja, vissa vill till och med kalla det för sin "andra familj".
Både för barn, unga vuxa och vuxna är idrotten en livsstil man inte skulle kunna klara sig utan. Där finns kompisarna, där får man utlopp för sin energi, frustration samtidigt som man har chansen att utvecklas, bli bättre och växa, både som människa och idrottare.
 
Många föreningar och idrotts sällskap tar stryk på grund av pågående korona-epidemi.
En stor del av föreningarnas ekonomi grundar sig på olika former av sammarbetspartners och när det går dåligt för företagen påverkar det också idrottsföreningen. Det är näst intill omöjligt för många föreningar att försöka ingå nya sammarbetsförhållanden vilket i sin tur betyder att samtliga föreningar istället är starkt beroende av sina "Supporting Memberships"!
 
Som tur är, kan både du och jag vara med och påverka detta under dessa svåra tider!
Vi kan tillsammans säkra, att det i framtiden även kommer finnas föreningar och idrotts sällskap för våra unga och barn, genom att köpa ett medlemskap, "Supporting Membership" av diverse förening.
 
Här vill jag vara med och påverka, genom att be DIG köpa ett medlemskap av LOHJA LIONESSES!
Om du är med och supportar vårt fantastiska team, så får du i din tur en helt unik T-shirt eller "huppari"/ collage med tryck som inte går att köpa någon annanstanns och är av bra kvalitè!
 
Du får även säsongskort till både männens samt damernas alla hemma-matcher!
Plus detta får du även -10% hos Restaurang Royals Raiders, en GRATIS träningsvecka hos välmående-och träningscenter Aplico, samt inträde för endast 3 euro under föreställnings kvällar på Night Club Monaco plus drink-rabatt!
 
Förutom detta och framför allt det viktigaste av allt, så är du med och supportar både männens, damernas samt JUNIORERNAS lag i Amerikansk fotboll och försäkrar därmed att det i framtiden också finns möjlighet att få spela jefu i Västra Nyland!
 
Du kan köpa ett medlemskap genom att klicka på DENNA LINK!!
Du kan även köpa ett medlemskap i present.
 
Låt oss göra bra, låt oss hjälpas åt!
Jag tackar och bockar för hela föreningens skull🙏
 
Jag önskar även er alla en riktigt glad 1:a Maj!
//Sanna
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress