Susanna

Fullspeckad vecka.
Denna vecka kommer verkligen vara fullspeckad med program. Endast idag, Måndag som jag kunnat ta det lite lugnt och tur var vell det. Min mage har krånglat mest hela dagen med både vanlig knip och så sammandragningar på det. Jag antar att allt emotionellt som ägde rum under förra veckan satte sina spår även idag och att jag fortfarande är lite ur balans.
 
Jag ser endå fram emot morgondagen! Då är det dags för mig att besöka salongen igen och få bli lite fin och efter det ska jag möte upp en vän jag inte sett på evigheter för lite fika och catcha up😍.
 
Lovade även Leevi ett besök till biblioteket efter skolan då han (äntligen) fått upp ögonen för en bok han vill läsa. Ungen försökte med att vi skulle ladda ner boken på Ipaden som barnen får låna i skolan men där är jag endå såpass gammalmodig att jag föredrar riktiga böcker!
För att inte tala om att det är bättre för ögonen med de hederliga böckerna och inte dessa skärmar jämt och ständigt!
Någon som håller med?
Även Liljas riktiga födelsedag äger ju rum imorgon, så lite uppvaktning måste vi ju klämma in imorgon också😊
 
På Onsdag hade jag tänkt besöka familjecafèt inne i stan, bara Avicii hålls frisk och kry och ingenting extra infaller. Har inte varit där förut (senast nångång när Leevi var liten) så tänkte göra ett försök och se hur det verkar. Hoppas på att få träffa många fina mammor och deras bebisar💗
 
På Torsdagen kommer mina morföräldrar från Sverige hit till Ekenäs. Då blir det åter lite kalasande när vi då firar både Lilja och Lionel på samma gång under ett och samma kalas. Har inte bestämt mig för om jag ska baka något eller köpa färdig fika ännu.......blir en hel del bakande denna vecka nämligen😅
 
Sen, vips har vi Fredag och så Lionels riktiga födelsedag. Då åker mannen iväg med Lionel direkt efter skolan och hittar på något skoj och efter det kommer min äldsta, käraste vän och barnens kusiner från Österbotten till oss och hälsar på!
Barnen väntar så och Lionel utbrast här för nån dag sedan att "det är världens bästa födelsedagspresent när kusinerna kommer!"😍
Detta tyckte jag var så otroligt gulligt💖
 
Sen på Lördag har jag andra delen av kursen för blivande stödfamiljer och under tiden ska mannen tillsammans med Lionel baka hans födelsedagstårta som vi sedan tillsammans med kusinerna ska mumsa i oss på eftermiddagen då jag kommit hem igen.
På Söndag är det ju även dags för det årliga stora barnloppiset i seminareiskolan som jag gärna också skulle vilja besöka. Avicii har börjat ta små steg med hjälp av en av köksstolarna så skulle vilja fynda en "lära-gå-vagn" till honom så han slipper släpa på en hel köksstol jämt haha😂
 
Fullspeckad vecka som sagt, dock med högst trevliga saker som ligger en varmt om hjärtat💖
Är verkligen välkommet om man säger så!
 
Trots en krånglande mage gjorde jag endå ett försök på gymmet ikväll medans Leevi och Lionel var på skytteklubb. Blev vell inte precis någon succèträning men är tacksam över allt vad denna gravida kropp orkar och klarar av just nu!
 
Ha en skön kväll allesamman. Här ska jag njuta av en smoothie och kolla på Arman alizad😊
 
Puss//Sanna
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress