Susanna

November kampen.
Med November kommer automatiskt kampen om energi, ork och stresstålighet.
Håller ni inte med?
Det säger typ PANG! (eller nåt) och vips är det mörkt redan klockan 16, jag glömmer att barnen har gymnastik trots att dom haft den varenda jäkla Tisdag enda sedan Augusti, det blir omöjligt att stiga upp på morgon för att koka gröt, tvättberget tar aldrig slut (visserligen gör det aldrig det annars heller, men det käns bara dubbelt värre nu) jag stressar, stressar, stressar och även fasst jag egentligen kanske inte har något att stressa över......ja då stressar jag över att jag inte har något att stressa över!
 
November-syndromet, November-barnet, ack att vara född denna årstid. Råga på man är en bitterfitta😂🙊
 
Min instagram har totalt sagt upp kontraktet ända sedan jag bytte telefon. Typ apples hemliga gärning för att man sviker dom efter 6 år?!
Kan inte ladda upp en enda video vilket är jätte jätte tråkigt!
Speciellt med tanke på uppkommande samarbeten, men också för att många ursöta och roliga ögonblick går rakt förbi, när inte applikationen fungerar och det gör mig ledsen.
Jag har redan kontaktat och anmält problemet så nu hoppas jag bara att det löser sig snabbt.
 
Baby boot camp-kursen går av stapeln nästa Tisdag och mycket av min tid just nu går åt till att förbereda programmet inför träffarna. Jag ser verkligen fram emot att få börja, och är glad över att jag beslöt mig för att dra igenom en kurs före min egen förlossning😍
Övningarna känner jag är både stärkande och speciellt normalisering av ryggraden samt hållningen känner jag att jag har stor användning av redan!
Jag sade även upp mitt gymkort på Trainium igår. Mitt kort är i kraft till och med den sissta November, men sen är det slut,  kan ej förstå att vi är där redan?
Kan ju liksom säga nu att vi ska föda nästa månad?!!😳
 
På tal om stress och gym fick jag även lov att avbryta min träning igår. Hade ett axelpass på schedulen men efter att ha gått på löpbandet i 30 minuter samt lyssnat på podd råkade jag få det värsta blodsockerfallet ever efteråt.
Benen ville inte lyda när jag gick av bandet, hela gymmet bara snurrade och svetten rann okontrollerat längs med ryggraden samtidigt som jag frös.
Efter en stunds vilande kom jag på, att jag ju helt glömt bort att äta lunch och enbart levt på 2 skivor bullalängd sedan frukost🙈
 
Beslöt mig för att åka hem och käka grisfilè med beasås istället💗 inte heller tänker jag träna på resten av veckan, bara ta det lugnt, gå lugna promenader utomhus istället och koncentrera mig på inkommande baby boot camp kurs-programet.
Ikväll ska vi även baka pepparkakor med barnen!😍 Kände att jag bara inte kan vänta längre och barnen tackade ju inte precis nej dom heller😉
 
Imorgon har vi rådgivning med Avicii. Stackaren ska få hela 3 stycken vacciner och jag undrar vem som kommer gråta mest, jag eller bebis😢
Jag hoppas för allt i världen  att han inte blir sjuk efteråt, nu när han äntligen blivit kry igen efter 3-dagarsfebern. Idag var vi på cafè och träffade en utav mina väninnor och hennes söta lilla bebis💖
Avicii åt blåbärspaj och var allmänt nöjd fasst undrade nog lite vad det var för liten sak osm gnydde där i babyskyddet brevid haha😄
Kan knappt vänta på hur han kommer reagera på sin egen lilla lillebror💜
 
 
 Eftersom min nya telefon (med den utsökt braiga kameran) har bråkat så med mig har jag inte hunnit ta några masterpics ännu.
Vi får lov å vänta på det goda.
Kram//Sanna
 
Tiina

Vad fint och idylliskt att bo så nära havet och i egnahemshus! Ljuvligt!

Svar: ja nära havet måste jag bo!
dock så bor vi i radhus än sålänge.....tanken är hus inom en snar framtid 😍
Susanna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress