Susanna

Dethär med hur dagen börjar.
Jag har några gyllene regler vad gäller min vardag och livsstil. En av dom är att den första samt sissta timmen på dygnet gäller att använda väl, inge sociala medier eller annan elektronik. Då läser jag gärna eller fokucerar på positiva tankar och på vad jag vill uppfylla med dagen.
Idag gick det inte så bra.
Hade klockan att ringa kl 8.00, jag skulle iväg till min skönhetssalong till 9.30 och fixa fransarna och hade tänkt dricka en kopp kaffe i lugn och ro i mitt nypolerade hem som doftar friskt och gott och riktigt ta in morgonen och känna hur extremt bra denhär dagen kommer bli.
Verkligheten var att jag morgontrött endast hinner upp ur sängen för att bevittna hur valpjähveln pissar en stril på mattkanten.........DEN NYTVÄTTADE MATTAN SOM HUNNIT VARA PÅ GOLVET EN ENDASTE NATT!!
Alltså jag lovar att taket tänkte ramla in så flyförbannad jag blev! Livet är bara för jäkla orättvist och jag beslöt för säkert hundraelfte gången att avliva alla djur, bränna ner huset och bygga ett nytt😂😂
Seriöst jag blev så jäkla besviken på gud alltså!
Kaffet fick jag skynda mig att hälla i mig då jag försökte det bästa med att rädda mattan, sen var det dags att åka iväg mot salongen.
Efter det har det inte riktigt gått att rädda dagen mer har jag känt.
Lovade hjälpa barnens farfar med att agera lite taxi och skjutsade honom bland annat till hvc och apoteket. Största delen av min dag gick åt att vänta och kände att jag inte direkt fått något vettigt gjort överhuvudtaget.
Här hemma hittar inte Lilja sin bolero inför morgondagen och Leevi hade (som jag gissat) packat lite åt pipan.
Inte nog med det så hade mannen beslutit sig för att "hjälpa till" med tvätten, något jag inte har bett om och jag tappade helt kollen på vad jag ännu hade att packa ner till barnen och strumpor och kallsongen var i fel skåp.
Min fråga till världen och gud är ;
-Varför skall männen alltid triskas med att "hjälpa till" med saker man inte ber om?!!
Annat är det ju när man frågar, men då är det så sablars svårt ibland?!
Och dom menar att vi kvinnor är från Mars?😂😂
 
Näe, mitt humör har verkligen varit nära att utbryta ett tredje världskrig här hemma idag. Allt bara för att min första timme av dygnet gick åt hellvete. (Och så var jag ju gravid också!)
 
Planen för morgondagen är i allafall ;
- Väcka Leevi och se till att han klär på sig och går raka vägen och sätter sig i bilen.
- Väcka Lilja och se till att hon klär på sig och går raka vägen och sätter sig i bilen.
- Väcka Lionel och se till att han klär på sig och går raka vägen och sätter sig i bilen.
- Väcka Aurora och tvinga henne på sig kläderna medans hon förmodligen sprakar och vrider på sig samt gallskriker hysteriskt  att hon vill ha något helt annat på sig och sedan får jag släpa henne ut till bilen medans hon drar i allt hon kan tänkas komma åt på vägen ut.
- Väcka bebis, klä på honom och gå raka vägen ut till bilen och bevittna hur Aurora har rymt, klätt av sig naken och cyklar runt kvarteret på sin sparkcykel och ropar "Ni kan inte ta miiiig!"
Allt detta kl 05.00 på morgonen.
Neighbours be aware!
 
 
 
Snälla wish me luck!💗
löv//Sanna
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress