Susanna

Vinnare och separationsångest.
Vilka två helt underbara dagar vi hafft. Långsamma mornar, mysfrukostar och träning. Allt tillsammans med den man tycker mest om  i hela världen, underbart!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kändes otroligt bra att ha mannen med under träningen denna morgon! Jag kunde bra testa på lite maximi i diverse övningar när jag visste att jag har ett par extra ögon som kollar tekniken såhär när det handlar om tyngre vikter.
 
 
 
Efteråt kom vi hem och njöt av en god lunch tillsammans och märkte till vår stora förtjusning att en utav våra bröllopsbilder har vunnit som "månadens bild" på websidan Suitopia.
(om ni klickar på länken kommer ni till bildgalleriet med våran bild!)
Som pris får mannen beställa en valfri kostym helt kostnadsfritt, perfekt till uppkommande bröllopsdagen😍
As-stolt fru hade vi här!💖
 
 
Imorgon kommer jag att åka bort över dagen och är därmed första gången jag kommer vara borta från bäbis. Ska jag vara ärlig så ömmar mitt hjärta redan litegranna.
Jag kommer åka till Grankulla och träffa mina "klasskamrater" igen på våran gemensamma resa mot att bli utexamninerade erfarenhetsexperter. Det var länge sedan sisst och ska bli härligt att få träffa alla igen, och inte minst våra grymma mentors.
jag kommer att vara hemma igen vid 22 på kvällen och är sammanlagt borta hela 8h 😱
Har ju aldrig varit borta mer än typ en timma då jag varit och tränat så detta blir en utmaning för både mig och lillis. Tur så har han ju fått träna lite med flaska så han vet vad det är för något, annars kunde det lätt vara att han skulle strejka.
Håller ni tummarna för oss att det ska gå vägen??
 
 
Ikväll är det åter igen dags för två avsnitt av serien "This is us". Rekommenderar er verkligen att titta på den och har ni missat de två första avsnitten finns dom att se på ruutu.fi. Sällan jag riktigt fasstnar för något, men denna serie hade något extra!
Ha en skön kväll allihopa!
 
Massa med puss & kram!
//Sanna
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress