Susanna

Bildbomb från helgen.
Dagaran har gått jättefort och denna helg var fullspeckad med program. Jag och Aurora har varit på upptäcksfärd i närkrokarna och lyckades hitta ett hemligt smultronställe, det fanns smultron i det oändliga och man fick äta sig mätt. Kan inte vänta på att få ta med alla ungarna dit!
På Lördagen var det cityloppis i centrum samt utställning av gamla och nyare brandbilar invid lekplatsen. Aurora fick en flytväst att ha på sig på bryggan när vi fiskar samt fick sitta i alla fina gamla brandbilar. En dag full med roligt program!
På Söndagen hade jag ett möte i Karis inför Makeover 2018 som sätter i gång den 16 juli, fick äran att intervjua en av de lyckliga vinnarna inför makeovern och vi gick igenom basic bakgrundsfakta och sånt. Efter det blev det lekparkshäng och picnik i Karis och igen en ny lekpark att utforska för Aurora. På eftermiddagen fick vi vänner över på besök och vilka fina presenter vi fick😍 visar bild nedan!!
Där emellan har vi ju såklart målat och fixat allt vad vi hinner! Näst ut var ju hallen och färgen jag valde var en ljusgrå nyans, desvärre när den väl kom upp på väggen såg den mer babyblå ut?!! Förskräckelse liksom!!
Det verkar bero lite på vilken slags sken det kommer in och lyser på väggen om det ser grått eller blått ut så det kanske blir att byta taklampa också för att det ska bli rätt färg i slutändan.
Fullt upp har vi ändå och idag tänkte jag även försöka åka iväg till gymmet och träna lite.
 
 
 
 
 
 
Härligt landskap vi har här i harparskog/skogby där vi bor! (trots lite björnar här och där heh) finns ett flertal av sådana här gamla bunkrar från krigstiden och dom har även rustat upp och utvecklat musèer av några av dom!
 
 
 
 
 
Lördag och cityloppis samt barndbilsutställning. Vädret var varmt och soligt och det var jättemycket folk överallt! Tur såg man ungen rätt så bra när hon gick och hade på sig sin nya flytväst!😄
vi har ju även hunnit med en hel del poolhäng med ny sim-utrustning också!😆
 
 
Picnik i Karis efter jobbmöte!💗
 
Men alltså kolla nu färgen här?! Det är ju fan babyblått på bilden!!😖 Alla håller tummarna att den mörknar och blir mera grå när det torkat ordetnligt!!
 
 
 
Fina presenter av fina vänner! Fick rejäla svett-attacker av dessa fina ting må jag säga haha! Handgjord gunga till bebis i magen med härlig päls samt ett photocollage från vårat sagobröllop inramat och färdigt att hänga upp! Tack och åter tack!💖
Nu blir det ännu roligare att fortsätta inreda!
 
//Sanna.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress