Susanna

Vi håller tummarna inför namn-nämndens möte inkommande vecka.
Vi har några nätter med mindre sömn bakom oss igen. Lillen har nämligen hittat sina händer här på snenare tid....det snuttas och sugs och smaskas på de små knytnävarna och jag hajjar liksom inte vad det är han är ute efter, för till sisst blir han typ förbannad över att något inte går som han vill 😅.
Beteendet är exakt som under tandsprickning men vägrar gå med på att det skulle vara frågan om det redan (speciellt då han redan biter mig med blanka tandköttet ibland och det gör tillräckligt ont det med!)
Hans sömn är också den påverkad och något är det som bråkar just nu under denna period!
Inatt prövade jag att sätta små handskar på honom för att undvika bråkandet med sina egna händer men endå var det mycket gnäll inatt.
 
 
Imorgon har vi Måndag och ny vecka igen. De fina herrarna i Helsingfors (Namn-nämnden) har ju möte den 11, alltså på Tisdag och vi hoppas på att få veta om vårat namn gått igenom eller ej redan samma dag. Lillens gudfar är påväg redan på Onsdag från Österbotten och har ju endel annat att förbereda också inför dopet som vi hoppas på att vi kan ha för vår son nästa Lördag.
Allt blev liksom upp och ner när planerna helt gick i stöpet för vårat dop. Min mor skulle baka smörgåstårta och hade tagit ledigt från jobbet denna Fredag, vilket många andra släktingar också hade gjort för att kunna stanna lite längre här hos oss. Även dopkort från Sverige anlände redan, med namn och dopdatum klappat och klart.
Nu jobbar ju alla kommande veckan fullt ut och jag får lov att baka allting själv. Som tur är, är jag en riktigt hejjare på att baka tårtor samt att vi har ett väldigt litet och intimt dop med få gäster.
Har panlerat på att dekorera bakverken med symboler för lillens namn så är faktiskt rätt "pippi" på att få ställa i ordning!
 
Det var även någon som önskade flera övningar man kan göra hemma så kommer försöka publicera några fler YouTube länkar också. Videos med bra hemmaträningar som du garanterat får resultat av och som dels är korta och roliga att göra.
 
Men låt oss alla nu hålla tummarna för att våran lilla ska kunna få döpas inkommande helg. Har varit en helt otrolig nervpirrande tid detta, denna ovisshet för om vi ska få  döpa vår lille son till namnet vi valt för honom eller ej. Blev även lite lessen då prästen föreslog att vi skulle döpa honom till ett annat namn på själva dopet, och sedan vänta med registreringen tills det byråkratiska ordnat upp sig?!
Kan något kännas mer fel liksom?!!
 
//Sanna
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress