Susanna

3-månaders uppdatering.
Vi är inne på mannens femte kvälls skift, still one to go, det har varit rätt så fullt upp.
Hans jobbtider under kvälls skiften är från klockan 11 till 19.00 så tiden då precis allting händer är han på jobbet. Vad som varit annorlunde denna gången med en spädisbäbis hemma är att jag ej hafft samma möjlighet att vila under dagarna om det har behövts som kanske tidigare. Med Lionel som slutar skolan redan klockan 12.00 varje dag i veckan hinner man endast dricka kaffe och få undan disken (eller träna) så är det livat hemma igen.
vissa dagar får man priotera antingen tvätt eller soffläge beroende på hur nätterna med lillen sett ut.
 
På tal om lillen ( baaaah vill sååå nämna honom vid namn redan) så blir denna underbara lilla kille hela 3 månader imorgon! Vi verkar ha tillväxtperiod på G för han vaknar och vill äta ca 4-6 gånger per natt de senaste 3 nätterna och det har resulterat i att mina bröst svämmar över med mjölk under förmiddagarna istället då han äter mindre och sover mer hehhe.
Han ler mest hela tiden och det är så nära nu så skrattar han riktigt med ljud och allt! Pratar och gör vanliga bebisljud gör han redan!
Ibland när vi byter blöjja passar vi på att ligga lite på mage, fasst det gillar han inte så värst länge så det blir mest en liten stund. Offta masserar jag honom lite på samma gång💗
 
 
Trots lite med sömn igen de senaste nätterna plus mannens kvälls skift-vecka känner jag mig endå harmonisk och lugn. Tycker det ska bli så himla mysigt att få fira jul denna helg med hela min underbara familj. Några klappar har infunnit sig under granen redan och det ska bli intressant att se om de hålls kvar där enda till julafton eller om det hinner möbleras om haha.....
Träna har jag gjort kvällstid denna vecka vilket jag tycker har bidragit med mycket energi dessa dagar! Nästa vecka blir en utmaning tack vare att mannen då ska dra några lätta 12-timmars dagar på jobbet passligt efter jul,meen vi fixar det, på något sätt!
 
Före julafton hade jag ännu tänkt hinna skriva ett "Matsmart- Jul Edition" inlägg. Ett inlägg med lite smått att tänka på samt några alternativ till den traditionella julmaten fasst endå himelskt gott!
 
I väntan på det.
 
 
//Sanna.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress