Susanna

Det blir aldrig perfekt.
Men offta bra endå!
Våran tjejkväll var hur mysig som hellst och vi morsor måste ju för allt i världen komma ihåg att vi gör så gott vi kan och speciellt om man har många barn växer även kraven på att få alla att bli så nöjda som möjligt också.
Vi dukade upp med godis, nagellack, ansiktsmask och läsk och satte i gång. Aurora passade på att sno åt sig varenda chokladgodis hon kunde hitta från skålen och klämde in alla i munnen på samma gång (förstås) så att jag omöjligt kunde hindra henne mer. Det blev mer en choklad/deadsea blandning på hennes ansiktsmask så allt var i en salig röra kring hennes fejs haha.
Aurora hällde även i sig väldigt mycket läsk (vi dricker ju saker som läsk och dyligt väääldigt sällan i vårt hus så när det väl finns gäller det ju att hålla sig framme tycker Aurora, samma är det med godis) men tänkte inte mer på det utan jag och Lilja började lacka naglar och prata om ditt och datt.
Det dröjde inte länge före ett "pollrande" ljud hördes och jag trodde att kranen läcker eller nåt?!....... det var inte förens vi såg Auroras ansiktisuttryck som vi förstod att det var hon som satt och kissade på sig med hela ansiktet fullkletat med ansiktsmask och choklad😂
Ååååå herregud, kaos än en gång! med halv-lackade naglar fortfarande kletiga som bara den blev det till att förflytta 3-åring till duschen och börja torka upp 5 liter kiss från mattor, golv och stolar (seriöst, hur stor blåsa har en 3-åring egentligen?!)
Håhhåjaja...... Fick det ändå någålunda snabbt avklarat och vi kunde fortsätta lacka klart och börja fixa med äppelpajjen. Precis i samma stund den var klar kommer pojkarna in genom dörren och kvällen avslutades med att vi alla åt paj tillsammans.
Lilja var pissed över att killarna hann hem och dom fick INTE vara med på fotografiet där vi äter!😄
 
 
3-åringens pose på alla bilder alltså?!😄 Känner ni av  Spice Girls effekten?
 
 
 
 
 
 
 
Man ser allvaret i blicken då Leevi och Lionel hunnit hem redan vid dethär laget, men det var ytters viktigt att endast Lilja och Aurora synns på pajbilderna då dom äter!
 
 
 
 
 
Mina naglar made by LIlja.
 
Idag skulle ungarna sticka iväg till badhuset med sin far så endast jag och Aurora hemma. Markus åkte ut till skärgården tidigt imorse för att hjälpa en arbetskompis på dennes stuga. Vi hade stora bekymmer att göra ett val om han skulle bli ute i skärgården över natten eller inte, ifall om att bebisen skulle födas.
Vi valde dock att spela med säkra kort och han kommer hem ikväll.
Denna dagen ska spenderas i städningen tecken, eller jag har igentligen redan städat. Men nu tänkte jag börja ta tag lite i lillens klädskåp, ordna med små bebiskläder så att allt har sin plats och storleksordning💗
Skönt att det regnar så får man pyssla på inne!
 
Hörs senare//Sanna.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress