Susanna

Hur svårt kan det vara?
Lite kort om hur läget med den stora namnfrågan ser ut i denna stund.
Alltså, det senaste var ju att namn-nämden hade möte där vårt fall togs upp igår Tisdag. Vi har meddelat om att vi har dop kommande Lördag den 15.12 (och att vi från början hade tänkt att ha dopet redan den 8.12) och att ärendet är brådskande. Vi vill få besked såfort det har gjorts beslut huruvida vi får döpa vår son eller inte.
Well, till oss sades det att vi får lov att försöka ringa direkt till Helsingfors på Onsdag förmiddag för att få reda på svaret angående om vårat namn blivit godkänt eller inte, nu har vi ringt och ringt och ringt och RIIIIIIIIINGT but guess what, nu är det tydligen så att kontoret i H:fors har telefontid endast Måndag och Tisdag?!!
Dom har alltså telefontid Måndagar och Tisdagar....... mötet där vår namnfråga togs upp ägde rum igårKVÄLL och nu får vi inte kontakt med någon idag mer?!
Det är även så roligt att det är endast en människa som sitter och ruvar på informationen vi behöver och vill ha.........sekreteraren, och denne lär ska befinna sig på plats på kontoret idag men svarar ej i telefon.
INGEN annan kan alltså bara ge oss grönt kort och det hänger nu på en endaste människa som vägrar lyfta på luren.
 
Jag vet att detta är en obefintlig sak med tanke på de hemska händelserna i Strasbourg, klimatförändringarna som äger rum mitt framför ögonen på oss eller pensionärernas livssituation i vårt eget land för att inte tala om alla övergrepp som ägt rum i Oulu det senaste året eller knivhuggningarna i Salo.
 
Mycket av det ovanstående blundar vi ju endå för så kan lika gärna fortsätta att klaga om mitt och detta är verkligen SÅ FRUSTRERANDE!
Vi beslöt endå att Auroras och lillis gudfar kommer ner till oss från österbotten ikväll, blidde nu beslutet endera positivt eller negativt och dop i helgen eller inte, Aurora har väntat så länge på sin gudfar och vill så gärna att både han och pappa går med henne på julfest på dagis ikväll!💖
Bjuder istället här på en bild från Auroras dop sommaren 2015. Ursäktar åter för den fina frisyren och aporna i trädet bakom haha.
 
Lovade även en video med alla övningar från benträningen jag postade tidigare, videon hittar ni HÄÄÄR!
Aurora babblar lite om vad hon gillar allra mest för stunden i början av videon...... bland annat gudfar Jesse och kakkua!😂 Alltid lika kul att träna hemma med henne!
 
Nu fortsätta hålla tummarna att någon vill vara så snäll å höra av sig till oss, så vi vet om vi kan hålla dop för vår lilla son i helgen eller inte.
//Sanna
 
Anonym

Alltså jag dör av nyfikenhet vad namnet är 😅

Svar: Jaaaa..... vill ju så bara ropa vad våran lilla älskling ska heta!
Dock nu när det blev såhär så håller vi det ännu med tanke på att inte vet hur det blir. 😕
Susanna Mäkelä

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress